KALİTE ve GIDA GÜVENLİĞİ

Üretim süreçlerimizde Mettler Toledo, Mercury, Tomra ve CAS gibi ileri teknolojik cihazlardan faydalanarak gıda güvenliğini üst seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz. Tesislerimiz yerel, eyalet ve federal yasalara uygun olarak çalışır ve küresel gıda güvenliği gerekliliklerini karşılar. GFSI sertifikaları, yerel ve uluslararası modüller, organik ve sosyal denetimler bu gerekliliklerin birer parçasıdır.

Müşteri ziyaretleri, kurum içi ve üçüncü taraf denetimleri ile akışın her bir adımı sıkı kontrolden geçer. Uygulanan GMP ve HACCP programları ile en uygun koşullar oluşturulur. Bu koşulların oluşmasında görevli kalite ekibi mikrobiyolojik kontroller, ATP ve Swab testleri, fiziksel analizler, su aktivitesi ve nem ölçümü gibi iç laboratuvar analizleri ile kaliteyi en üst seviyede tutmayı amaçlar.